"Leekens laat zich alleen omringen met jaknikkers"

Fabian Morren
| 234 reacties
"Leekens laat zich alleen omringen met jaknikkers"
Foto: © SC

Gunther Schepens is niet echt een fan van Georges Leekens. De scout van AA Gent en analist haalt in P- Magazine verschroeiend uit naar de Club-coach.

"Leekens moest in het begin niks van Boussoufa hebben", vertelt Scheepens over de passage van de ex-bondscoach bij AA Gent. "Achteraf ging hij wel met de pluimen lopen als 'ontdekker' van Mbark. Pff."

Ook als bondscoach is Schepens niet te spreken over Leekens. "Als Rode Duivel onder Leekens heb ik ooit mijn mond opengetrokken. Het was meteen mijn laatste interland, in 1997, Nederland - België. We verloren met 3-1 en ik zei wat iedereen dacht: 'Met die manier van spelen hadden we beter thuis kunnen blijven.' De volgende wedstrijd kon ik zélf thuisblijven."

"Ach, Leekens kan er niet tegen dat hij wordt tegengesproken en daarom laat hij zich alleen omringen met jaknikkers. Kijk eens naar Tchité. Die zegt één keer zijn mening en de volgende match zit hij op de bank."

Schepens heeft ook nog een mening over het vertrek van Leekens bij de Rode Duivels om naar Club Brugge te kunnen verhuizen. "Het is niet meer of niet minder dan een vlucht. Leekens was bang om opnieuw te falen. Terecht dat hij schrik had. Want wat is het palmarles van Leekens als trainer? Wat heeft hij al gewonnen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties