Interview Koster: "Bibber niet omdat Van Langendonck speelt"

Koster: "Bibber niet omdat Van Langendonck speelt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot gaat na de 1op 12 van de eerste vier wedstrijden nu tegen Kortrijk op zoek naar de 12 op 12. Dat zou hen diep in de linkerkolom brengen, een plaats die de Ratten dit seizoen op het einde ook willen bezetten.

Johan Walckiers in Antwerpen

Door de schorsing van Stijn Stijnen staat morgenavond Koen Van Langendonck onder de lat. "Daar heb ik alle vertrouwen in", aldus Adrie Koster. "Van Langendonck maakte op training en in de voorbereiding een goede indruk. Ik sta zeker niet te bibberen omdat Koen zal spelen. Hij traint niet voor niets heel hard op training en ik ben er zeker van dat hij een 'lekkere' wedstrijd zal spelen."

Dat er een hele sprong in het klassement kan gemaakt worden, daar is Koster echter nog niet mee bezig. "Ik wil er niet te ver op vooruit lopen. We gaan natuurlijk elke keer voor de zege, anders ben je geen sportman."

"Kortrijk is een heel stugge ploeg die defensief zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. En een moeilijk te bespelen ploeg, dat heeft het verleden ook uitgewezen. Maar goed, dat gold ook voor Standard."

Die wedstrijd ziet hij echter niet als referentiematch. "Het laatste halfuur was heel goed, maar daarvoor was het allemaal te vlak en was er te weinig initiatief. Dat is de les die we uit Standard moeten trekken. We moeten sterker beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties