Ron Jans: "Tegen Moeskroen-Péruwelz vertrouwen opdoen"

Koen Schaaphok
| 11 reacties
Ron Jans: "Tegen Moeskroen-Péruwelz vertrouwen opdoen"
Foto: © SC

Met een magere 10 op 24 in de reguliere competitie op zak zijn er wel betere momenten om als coach in het bekeravontuur aan te treden. Toch ziet Standard- trainer Ron Jans de bekerwedstrijd tegen Moeskroen- Péruwelz positief in. "Winnen is altijd positief", aldus Jans.

Terwijl de supporters op Sclessin langzaam maar zeker zenuwachtig worden, laat Ron Jans het allemaal op zich af komen. Een tragisch en voortijdig einde van het bekeravontuur mag echter in geen enkele instantie het deel worden van de Rouches, zo beseft de Nederlandse oefenmeester. “Het is nu heel belangrijk om te winnen, de manier waarop is bijzaak.”, beklemtoont Jans. “Winnen is altijd positief en de bekermatch tegen Moeskroen-Péruwelzis een mooie kans om opnieuw vertrouwen te tanken. We zullen echter op onze hoede moeten zijn.”

Jans, die voorlopig nog niet dreigt uit zijn trainingsstoel te worden gehaald, ziet niet kwaliteit, maar enthousiasme als het grootste wapen van Moeskroen. “Ze hebben geen slechte ploeg maar vele enthousiaste jongens. Ze willen maar wat graag stunten tegen ons. Het is dus aan ons om te tonen dat we het beste team hebben. Als we die klus kunnen klaren, kunnen we met een gerust gevoel naar Kortrijk trekken.”, vertelt Jans aan Sportwereld. “Als je drie keer na elkaar verliest, zijn er altijd twijfels. We moeten nog harder werken en dan komt het goed”, besluit een optimistische Ron Jans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties