Reactie Van veldhoven: "Ongelukkig dat Ruiz opnieuw geblesseerd is"

Christophe van den Boom
| 9 reacties
Van veldhoven: "Ongelukkig dat Ruiz opnieuw geblesseerd is"
Foto: © SC

KV Mechelen haalde uit in de bekerwedstrijd tegen RE Bertrigeoise. Voor de rust stond het nog maar 1-0, maar na de rust vlogen de doelpunten om de oren. Trainer Harm Van Veldhoven had de klus liever al voor de rust geklaard.

“Tijdens de pauze maakte ik me druk om het feit dat het nog steeds 1-0 stond”, aldus Harm Van Veldhoven op de clubwebsite van Mechelen. “Er waren genoeg kansen om de 2-0 te maken. In zo’n wedstrijd weet je maar nooit. Na de rust viel dan de tweede treffer en de derde en vierde volgen niet veel later. Daarna hebben we de wedstrijd rustig uitgespeeld en verbruikten we minder energie.”

Ondanks het positieve resultaat heeft de trainer opnieuw kopzorgen. Jaime Ruiz was net terug fit, maar blesseerde zich opnieuw. “De doelman valt wat ongelukkig op de enkel van Ruiz”, merkte Van Veldhoven op. “Die enkel was nadien wat opgezwollen en het is afwachten wat de volgende dagen zullen geven. Het is jammer, want ik hoopte hem matchritme te geven en het is ongelukkig dat hij nu meteen weer wegvalt.”

Anderlecht

In de volgende ronde is er de confrontatie met Anderlecht. Die acteerde vanavond onder hun normaal niveau, maar Van Veldhoven is voorzichtig. “Het spreekt voor zich dat het een lastige verplaatsing wordt. Je hoopt altijd dat zulke wedstrijden later komen, maar het is wat het is. We hebben daar niets te verliezen en we gaan onze huid daar zo duur mogelijk proberen te verkopen”, is de coach strijdvaardig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties