Reactie Seth De Witte: "Klotegevoel"

Robby Morren
Robby Morren
| 19 reacties
Seth De Witte: "Klotegevoel"
Foto: © SC

Seth De Witte hield een 'klotegevoel' over aan de nederlaag tegen RC Genk. Hij hoopt dat KV Mechelen volgende week de volle buit kan pakken tegen Kortrijk.

Robby Morren in Genk

De Witte bracht KV Mechelen nog voor het kwartier op voorsprong met een kopbalgoal. "Die corner werd perfect gegeven en ik kopte hem goed binnen. Daarna kregen we nog een kans op de 0-2 maar in plaats daarvan incasseerden we een ongelukkige tegengoal."

De Witte was donderdag nog ziek maar raakte voldoende hersteld om te spelen. Hij baalde ervan dat zijn goal niet tot een resultaat leidde. "Donderdag was ik nog ziek maar ik was goed gerecupereerd. Ik was nog niet 100% fit maar ik heb toch een goede wedstrijd gespeeld. Het was een goed gevoel toen ik scoorde maar nu heb ik toch een klotegevoel dat die goal geen punt oplevert."

Winnen tegen Kortrijk
Volgende week ontvangt KV Mechelen Kortrijk, een wedstrijd die moet gewonnen worden. "Hopelijk winnen we dan want daarna volgt door de interlands een weekje rust en het is toch belangrijk dat je die korte pauze in kan gaan met een overwinning."

Superkerel
Tegen zijn ex-ploegmaat Julien Gorius voetballen, was toch bijzonder. "Het was tof om tegen Julien te spelen. Hij heeft veel betekend voor KV Mechelen en hij is ook buiten het veld een hele toffe gas. Tijdens de wedstrijd is hij heel fair, hij is een superkerel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties