'Partijdige' Huybrechts niet meer welkom Achter de Kazerne

Christophe van den Boom
| 85 reacties
'Partijdige' Huybrechts niet meer welkom Achter de Kazerne
Foto: © SC

Voorzitter van KV Mechelen Johan Timmermans wil Carl Huybrechts niet meer als commentator van de wedstrijden van Mechelen. Timmermans was in GVA niet te spreken over de 'partijdigheid en onbekwaamheid' van de commentator.

De voorzitter van Malinwa volgde de wedstrijd van achter zijn televisie. “Huybrechts kan zich beter houden bij het presenteren van The Night of The Porms”, was het verdict hard. “Zijn informatie naar de kijkers toe was gekleurd en soms ronduit fout. Hij slaagt er zelfs niet in om de namen van onze spelers te onthouden.”

Telenet, de sponsor van the Yellow Reds ontving al een bericht van de voorzitter. “Het bestuur heeft connecties bij Telenet en zal stappen ondernemen.Ik verdenk Huybrechts niet enkel van subjectivisme, maar van anti-KV gevoelens. Hij is niet meer welkom als commentator Achter de Kazerne”, aldus Timmermans. Telenet zal de zaak onderzoeken, maar voorlopig wordt de verslaggever geen ban opgelegd.

Carl Huybrechts noemt de verwijten aan zijn adres laag bij de gronds. “Ik heb enkel terechte kritiek gegeven op Mechelen-doelman Pacovski en heb de Deense spelers zoals Junker op de korrel genomen. Ik zeg en interpreteer wat ik zie”, aldus de commentator.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties