Reactie Ibrahimovic: "Dit kan ik niet uitleggen"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Ibrahimovic: "Dit kan ik niet uitleggen"
Foto: © SC

Zweden wist bij wonder een punt uit de brand te slepen tegen Duitsland. Het werd 4-4, waarbij de Zweden een 4-0 achterstand nog ongedaan maakten in een halfuur tijd. Zlatan Ibrahimovic was dolgelukkig, maar had dit nog nooit meegemaakt.

“Ik zou niet weten hoe ik dit moet uitleggen”, aldus de spits aan de Zweedse media. “Toen zij de 4-0 maakten en er nog 35 minuten te spelen waren, hielden weinig mensen dit nog voor mogelijk.”

Het Zweden van voor en na de rust leken wel twee verschillende ploegen. “Na de pauze kwamen er totaal andere spelers op het veld. We gingen op een heel andere manier spelen”, aldus de aanvaller van Paris Saint-Germain. “Voor de rust waren we laf en toonden we teveel respect voor Duitsland. Uiteindelijk viel onze eerste treffer en we kregen meer vertrouwen. Ik zou niet weten hoe ik dit moet omschrijven. Dat lukt gewoon niet. Iedereen was dolgelukkig. De meegereisde fans waren ook geweldig.”

Voor de 31-jarige spits is dit een van de mooiste momenten uit zijn carrière. “Individueel gezien is dit niet het beste wat ik ooit heb gepresteerd, maar als team is dit het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties