Interview Anele: "Zou fantastisch zijn als we tegen Kortrijk winnen"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Anele: "Zou fantastisch zijn als we tegen Kortrijk winnen"
Foto: © SC

Anele is opnieuw één van de sterkhouders in het team van Racing Genk. Hij heeft bijzonder genoten van de overwinning tegen Sporting Lissabon en winst tegen Kortrijk zou dit een ongelooflijke week maken.

“Ik ben ongelooflijk gelukkig. Zeker als je weet dat we tegen een absolute topclub als Sporting Lissabon konden winnen nadat we ongelukkig op achterstand kwamen. We waren niet alert genoeg bij die hoekschop maar we toonden karakter en hebben gevochten. Alle spelers hebben van die overwinning genoten.”

Zondag wacht Genk een moeilijke verplaatsing naar Kortrijk. Het verschil tussen beide teams bedraagt slechts 1 punt. Hoe belangrijk is die wedstrijd volgens Anele?

“Alle matchen zijn belangrijk maar die van zondag is toch wel speciaal want we moeten trachten de kloof met Anderlecht en Club Brugge niet te laten vergroten. Het wordt moeilijk want ik weet dat Kortrijk een stevig team is. Het is een ploeg waar wij het altijd moeilijk tegen hebben maar hopelijk is iedereen goed bij de les en iedereen zal gemotiveerd zijn na onze overwinning tegen Sporting Lissabon.”

“Kortrijk wil altijd heel graag winnen. Wij hebben veel kwaliteit maar enkel daarmee win je geen wedstrijden. Als Kortrijk zich 200% geeft, zullen wij ons 250% moeten geven om te kunnen winnen.  We moeten vechten en de muur proberen te slopen. Als we met de drie punten naar huis kunnen komen, zou het echt een fantastische week zijn.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties