Reactie Dury: "Club en fans moeten genieten"

Tomas Taecke
| 8 reacties
Dury: "Club en fans moeten genieten"
Foto: © SC

Francky Dury loodste Zulte Waregem in tien maanden tijd van de veertiende naar de eerste plaats in het klassement. De coach van Essevee tempert gedeeltelijk de feestvreugde maar vindt wel dat fans en club van dit moment moeten genieten.

Tomas Taecke in Waregem

"We mochten dit Waasland-Beveren zeker niet onderschatten, want ze verloren enkel van AA Gent in eigen huis. We begonnen goed aan de partij en kwamen enkel bij standaardsituaties in de problemen. Op basis van de doelkansen die we na de pauze creëerden is de zege wel verdiend".

"We willen bovenin blijven meedraaien en moesten ons herpakken na de nederlaag tegen Lokeren. Het enige minpunt is de blessure van Habibou, maar ondertussen is Leye opnieuw fit. De sterkte van deze groep is dat er nauwelijks blessuregevallen zijn".

"In tien maanden tijd zijn we van de bodem van het klassement naar de eerste plaats opgerukt. Die leidersplaats is een momentopname, maar de fans en de club moeten van deze zege genieten. Dit goed gevoel moeten we nog een tijdje aanhouden", wist Francky Dury.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties