Interview Dejaegere: "Oom heeft Club-abo opgezegd"

Tomas Taecke
| 3 reacties
Dejaegere: "Oom heeft Club-abo opgezegd"
Foto: © SC

Brecht Dejaegere liet zich na één week afwezigheid meteen weer opmerken in het Guldensporenstadion. Het goudhaantje van KVK loofde na afloop de steun die hij krijgt van zijn talrijk aanwezige entourage.

Tomas Taecke in Kortrijk

"Donderdag zei de coach mij dat ik zou starten", aldus Dejaegere na de 4-1-zege tegen Lierse. "Ik heb mijn kans gegrepen en we duiken na deze zege opnieuw de top zes binnen".

"Ik speelde een degelijke wedstrijd maar dat heb ik te danken aan de aanvoer. Ik kreeg heel veel bruikbare ballen en er werd ook heel wat vrije ruimte gecreëerd door mijn medemaats".

"De groep heeft goed gereageerd na de nederlaag in Bergen. Over het incident met Nfor bij de strafschop is er weinig gezegd. Iedereen oordeelde dat we dit later moesten bespreken en niet tijdens de rust".

"Het gebaar na mijn doelpunt was aan mijn familie gericht. Zij zijn er altijd om mij te steunen. Eén oom heeft zelf zijn abonnement op Club Brugge geruild voor eentje van KV Kortrijk. Ik denk dat er vandaag opnieuw achttien mensen aanwezig waren om mij te steunen. Dat is natuurlijk fantastisch", aldus Brecht Dejaegere.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties