"Moet het nog waarmaken"

"Moet het nog waarmaken"
Foto: © SC

Voor het eerst in lange tijd kunnen jeugdproducten van Gent uitkijken naar het eerste elftal. Na Hannes Van der Bruggen is het binnenkort hopelijk de beurt aan Benito Raman. Hij mocht al optreden tegen Bocholt in de beker.

De bekerpartij was een hoopvolle ervaring maar de net 18 jaar geworden Benito Raman blijft realistisch. "Om echt mee te doen is het misschien nog te vroeg voor mij. Ik word een talent genoemd, maar ik moet het nog waarmaken. Ik hoop dat ik dat ook zal doen, voorlopig vind ik dat ik super bezig ben”, aldus Raman tegenover Sporza. “Het was een enorme ervaring om vorig jaar plots tussen alle grote spelers te zitten in de kleedkamer. Maar nu ben ik een van hen en kijk ik niet meer op naar die of die speler. Ik speel mijn eigen spel en ik zie wel hoe ver ik geraak."

Tussen de grote jongens

Als spits zijnde is de concurrentie bij Gent niet min met o.a. Mboyo, Arbitman, Kola en Boere. Raman blijft geduldig. "Als de kans nu komt of pas over zes maanden, ik probeer gewoon die kans te nemen. Er zal altijd druk zijn, maar ik twijfel nooit aan mezelf."

"Het niveau in de competitie is natuurlijk wel hoog. Maar of het nu bij de beloften of bij de eerste ploeg is, een wedstrijd is gewoon een wedstrijd voor mij. Ik probeer die match tot een goed einde te brengen", besluit Benito Raman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties