Reactie Harbaoui: "Hoop dat ik Patosi hier volgend jaar niet meer zie"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Harbaoui: "Hoop dat ik Patosi hier volgend jaar niet meer zie"
Foto: © SC

Hamdi Harbaoui bewees vanavond opnieuw zijn waarde voor Lokeren. Hij werkte hard , scoorde en gaf een assist. Het speerpunt in de Lokerse aanval houdt van de wedstrijden tegen de topploegen: "Ik zou niet graag zo'n match missen."

Sander De Graeve in Lokeren

Volgens Harbaoui groeit Lokeren stilaan naar de beste vorm: "We leren elkaar beter en beter kennen, we weten nu perfect hoe elke ploegmaat de bal wil krijgen. We hebben dit jaar een heel mooie ploeg."

Lokeren won, mede dankzij een goede prestatie van Harbaoui, van Standard met 2-1. De spits speelt graag de duels met de topploegen: "Het is tegenover die ploegen dat je jezelf moet spiegelen. De topmatchen mis ik niet graag. "

Harbaoui speelde niet alleen goed, hij werkte ook hard: "Een verdediger als Kanu gaat graag in duel, iets te graag soms. Als je dat duel kan winnen ontlast je de ploeg, zo kan iedereen in blok aansluiten. Ik geef ook meer assists dan goals, als ik goed speel ben ik tevreden."

Harbaoui gaf de assist voor de mooie goal van Patosi: "Of ik ook zo'n goal kan maken? Neen, dat is iets voor de kleine technische spelers. Bij Patosi lukt momenteel alles, ik hoop dat ik hem volgend jaar hier niet meer zie. Hij is toe aan een stap hogerop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties