Maes: "Ik ben een man van de werkvloer"

Fabian Morren
| 4 reacties
Maes: "Ik ben een man van de werkvloer"
Foto: © SC

De naam van Peter Maes dook de voorbije dagen geregeld op als mogelijke opvolger van Georges Leekens bij Club Brugge. De coach van Lokeren moet zich vanavond echter concentreren op de komst van Standard.

Maes staat met Lokeren op een knappe vierde plaats, maar in tegenstelling tot Vanhaezebrouck krijgt hij daar relatief weinig lof voor. "Ik probeer stap voor stap mijn carrière uit te bouwen. Ik ga niet bij de geringste prestatie hoog van de toren blazen. Aan speculaties doe ik niet mee", zegt Maes.

"Ik ben iemand van de werkvloer", vervolgt de coach in Het Nieuwsblad. "Ik zal nooit met mijn armen zwaaien om te zeggen hoe goed of hoe slecht ik ben. Daar moeten anderen maar over oordelen."

"Ik ben nog niet uitgekeken op Lokeren want dan zou ik wel naar buiten komen. De tandem Reynders-Maes-Lambrecht is een mooi project. Ik kan al 2,5 jaar in alle sereniteit werken. Dat is ooit anders geweest in Lokeren", weet Maes.

Vanavond wacht Standard. "Het is heel knap wat Rednic daar doet. Hij heeft de groep snel naar waarde ingeschat en een organisatie neergezet. Op korte tijd heeft hij al een duidelijke lijn in de manier van spelen", zegt de Lokeren-coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties