Pinto: "Heb mijn plaats in het team verdiend"

Christophe van den Boom
| 1 reacties
Pinto: "Heb mijn plaats in het team verdiend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Doelman José Manuel Pinto voelt zich goed in zijn vel bij FC Barcelona. Zijn contract verloopt volgend seizoen en op het moment zijn er nog geen contractonderhandelingen gestart. Toch is er geen reden voor paniek.

“Ik ben heel rustig over de situatie”, vertelde hij aan RAC 1. “Het is elk jaar hetzelfde. Al sinds mijn aankomst spreken de journalisten over hoe ik nooit in het basiselftal zal geraken, maar dat interesseert me niet. Ik geef me nog altijd voor de volle honderd procent.”

De doelman maakt zich geen zorgen over zijn status. In de Copa del Rey wordt hij nog wel steevast als eerste doelman ingezet. “Het zou fout zijn om te zeggen dat ik Tito Vilanova’s nummer 1 ben voor de Copa. Hij heeft me tot nu toe elke wedstrijd toevertrouwd, maar ik wil er niets over kwijt. Het is aan de trainer om te beslissen en hij kiest voor diegene waarvan hij vindt dat hij het beste geschikt is."

“Victor (Valdes nvdr.) heeft ook al in de beker gespeeld en ik heb mijn plaats in het team verdiend, net zoals alle andere spelers", besloot de Spanjaard. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties