Reactie Coosemans: "Mijn reddingen waren redelijk beslissend"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Coosemans: "Mijn reddingen waren redelijk beslissend"
Foto: © SC

Waasland-Beveren boekte een belangrijke zege op het veld van KV Mechelen. Doelman Colin Coosemans had met enkele fantastische reddingen een groot aandeel in de driepunter.

Robby Morren in Mechelen

"Mijn reddingen zijn inderdaad wel beslissend geweest maar het is ook mijn taak om ballen te pakken", aldus de doelman. "Als je scoort en je kan de nul houden, dan win je."

"Cercle, Lierse en Beerschot verliezen dus dat is heel goed voor ons. Wij hebben een goede zaak gedaan. Onze taak is volbracht. Het is natuurlijk schitterend om op KV Mechelen te winnen."

Coosemans was tevreden over de prestatie van het team. "Dit is de verdienste van de ganse ploeg. Het geloof was aanwezig dat we op Mechelen iets konden doen. Deze overwinning geeft ons natuurlijk vertrouwen maar we moeten beide voeten op de grond houden."

Nieuwe coach
In hoeverre is deze overwinning het resultaat van de nieuwe coach? "Bij een nieuwe trainer begint iedereen weer vanaf nul en wil iedereen zich tonen. Je zag dat iedereen heel scherp was op training. Elke coach legt andere accenten maar ik kan De Boeck niet vergelijken met Geeraerd", besluit de doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties