Reactie Stenman: "Fantastisch onthaal"

Tomas Taecke
| 15 reacties
Stenman: "Fantastisch onthaal"
Foto: © SC

Ondanks de zuinige zege tegen de Carolo's had Club Brugge toch een mooie reden om blij te zijn. Na maanden afwezigheid mocht de populaire Fredrik Stenman eindelijk zijn wederoptreden vieren.

Tomas Taecke in Brugge

Het bij momenten morrende thuispubliek ging er kort voor inrukken voor staan: Fredrik Stenman vierde in de slotfase van de magere partij tegen Charleroi zijn rentree na maanden blessureleed. De Zweedse verdediger was dan ook in de wolken nadat hij eindelijk kon hervatten in de hoofdmacht van blauw-zwart.

"Dit is fantastisch", glunderde Stenman kort na de wedstrijd in de mixed zone. "Het duurde iets langer dan verwacht maar ik ben heel blij dat ik terug ben. Anderhalve maand geleden was ik eigenlijk al fit, maar door een spierscheuring moest ik mijn terugkeer wat uitstellen. Aan de achillespees heb ik al een tijd geen last meer en vandaag was ik helemaal pijnvrij".

"De manier waarop ik onthaald werd is onbeschrijfelijk. Ik weet niet waarom ik zo populair ben. Misschien heeft dit te maken met mijn 'boerenmentaliteit': niet teveel gekke dingen doen maar gewoon hard werken. Het onthaal deed mij overigens denken aan mijn afscheid bij Groningen".

"Ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje nerveus was bij mijn invalbeurt. Het stond 1-1 en we speelden met tien tegen tien. We hadden eigenlijk nog alles te verliezen maar uiteindelijk is het goed gegaan".

"Ik wil niet te ver vooruit denken en gewoon veel wedstrijden spelen. De trainer moet beslissen maar ik ben in ieder geval beschikbaar", aldus Fredrik Stenman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties