Reactie Dauwen: "Sinterklaas was te vroeg in Westerlo"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Dauwen: "Sinterklaas was te vroeg in Westerlo"
Foto: © SC

Westerlo - Sint-Truiden was een dolle cupmatch die eindigde op 5-5. Dat STVV zich de sterkste toonde in de strafschoppenreeks vond Westerlo- coach Frank Dauwen niet zo erg. Over de vele tegendoelpunten was hij niet te spreken.

Robby Morren in Westerlo

"Proficiat aan Sint-Truiden", opende de coach van Westerlo na de wedstrijd. "Wij waren niet goed begonnen, Sint-Truiden was scherper in de duels en wij hadden het moeilijk. We kwamen 0-1 achter door een individuele fout en daarna konden zij hun geliefkoosde spel spelen."

"In de tweede helft hebben we meer duels gewonnen en hoger gespeeld." De coach was tevreden over de mentale weerbaarheid van zijn team dat telkens weer een achterstand ophaalde maar hij was niet te spreken over de vele tegendoelpunten. We kwamen 0-2 achter maar we zijn goed teruggekomen. Chapeau daarvoor aan de jongens maar Sinterklaas was te vroeg in Westerlo. We gingen verschillende keren in de fout bij de tegendoelpunten. Daarnaast hadden wij genoeg kansen om de match na 90 minuten te beslissen."

Zwaar tilde de oefenmeester niet aan de bekeruitschakeling. "Ach, die strafschoppen zijn een loterij. De competitie is veel belangrijker voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties