Reactie "Gelijkspelen tegen Genk en Gent is geen schande"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
"Gelijkspelen tegen Genk en Gent is geen schande"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven en AA Gent hielden elkaar zaterdagavond in evenwicht. Koen Weuts mocht opnieuw aan de aftrap komen en vond de 1-1 een terechte uitslag, al hield hij er wel een dubbel gevoel aan over.

Robby Morren in Leuven

"Ik denk dat het gelijkspel wel een terechte uitslag is. Gent kwam snel op voorsprong met een gelukje. Hun voorzet wijkt af op één van onze verdedigers en gaat zo naar de tweede paal waar N'Diaye binnenkopt. We begonnen dus niet zo goed maar we wisten ons snel te herpakken met een mooie goal. Karel schoot de bal prachtig binnen."

"We speelden goed voetbal en vonden de vrije man. Het kon alle kanten op als je naar het wedstrijdverloop kijkt. Zowel Gent als wij hebben kansen gehad. Wie na de 1-1 zou scoren, zou die wedstrijd winnen maar dat is niet gebeurd en dus vind ik het wel een terecht gelijkspel."

Dubbel gevoel
"Ik houd er een dubbel gevoel aan over want we hadden gehoopt de drie punten thuis te houden tegen een Gent dat woensdag in de beker al een zware match had gespeeld. Dat is spijtig genoeg niet gelukt. We moeten verder blijven werken zoals we bezig zijn en dan zal die overwinning wel komen. Het is tenslotte ook geen schande om gelijk te spelen tegen Genk en tegen Gent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties