Gudjohnsen: "Anderlecht was vroeger mijn club"

Gudjohnsen: "Anderlecht was vroeger mijn club"
Foto: © SC

Eidur Gudjohnsen is momenteel de voornaamste speler in heel Brugge. De aanvaller schakelde met een prachtgoal Club Brugge uit in de beker en laat bij de Vereniging de hoop op redding oplaaien. Vanavond speelt hij op het veld van Anderlecht, waar zijn vader furore maakte.

Gudjohnsen is Anderlecht echter wat uit het oog verloren. "Ik weet er niet zoveel meer over", aldus de IJslandse spits in Het Nieuwsblad. "Het is een topclub en het is geen toeval dat ze vaak in de Champions League zitten. Als kleine jongen was Anderlecht wel mijn club. Ik vond het de grootste en de tofste club en zat er op de tribune toen ik 12 jaar was. Ze vragen me altijd hoe het voelt om met de carrière van mijn vader geconfronteerd te worden. Je bent altijd de zoon van. Maar het blijft mooi dat hij zo'n goede profvoetballer was."

Vader Arnor zal er morgen niet bij zijn als zijn zoon op het veld van 'zijn' club zal spelen. "Hij is er nu 51 en woont ook in Spanje. Hij is makelaar van jonge IJslandse talenten. Ik hoor hem elke dag, zo close zijn we heus wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties