Reactie Plet teleurgesteld: "Blijven knokken als team"

Robby Morren
Robby Morren
| 39 reacties
Plet teleurgesteld: "Blijven knokken als team"
Foto: © SC

Glynor Plet kende een uitstekende invalbeurt tegen Anderlecht. Hij scoorde en lokte een strafschop uit. Toch was hij zeer teleurgesteld want het leverde geen punten op.

Robby Morren in Genk

"Ik ben heel teleurgesteld want we wilden winnen en dat is niet gelukt. We hebben goed teruggevochten en dan lieten we het toch nog uit onze handen glippen. Die derde tegengoal was een klap voor ons."

Plet scoorde met een heerlijk doelpunt de 2-2. "Het was een goede voorzet van Thomas. Hij weet me goed te vinden. Als aanvaller probeer je natuurlijk altijd je doelpunt mee te pikken." Daarna had de Nederlander nog een mooie kans op een tweede treffer. "Bij die kans was ik iets te gehaast. Je weet als speler dat de keeper gaat liggen dus moet je proberen de bal over hem te krijgen. Ik had rustiger moeten blijven en gewoon binnen trappen."

Toch had Genk in de slotminuten nog de 3-3 kunnen scoren vanop de stip na een fout op Plet maar Vossen trapte over. "Ik voelde een hand aan mijn shirt, dus de scheidsrechter kan die strafschop wel fluiten. Jelle neemt de strafschoppen, hij is onze topschutter en maakt ze normaal altijd."

De kloof met Anderlecht bedraagt nu al 14 punten. "Er zijn nog een aantal matchen te gaan. We moeten als team blijven knokken en proberen weer aansluiting te vinden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties