Thomas Meunier gelooft nog in titel

Nicolas Delacourt
| 65 reacties
Thomas Meunier gelooft nog in titel
Foto: © SC

Thomas Meunier heeft Club Brugge niet kunnen helpen aan de drie punten tegen KV Kortrijk, waardoor Anderlecht vandaag mits winst dertien punten kan uitlopen. Toch geeft Meunier de hoop op de titel nog niet op.

“Na onze zege tegen Standard hadden we gehoopt om voor onze eigen supporters het jaar in schoonheid te kunnen eindigen. Helaas zijn we daar niet in geslaagd en dan smaakt dit natuurlijk wel een beetje zuur. Nochtans hebben we er alles aan gedaan om vandaag de drie punten thuis te houden maar op dit veld was dat allesbehalve evident. Een excuus is het echter niet want de omstandigheden gelden voor beide teams”, aldus Meunier op de website van Club Brugge.

Toch ziet de aanvaller/flankverdediger de toekomst rooskleurig in. “Na onze mindere periode zijn we onder de nieuwe coach toch aan een remonte toe en kunnen we alsnog afsluiten met een positief bilan. Uiteraard moeten we hopen dat de kloof met Anderlecht niet te groot wordt maar in de play-offs is nog van alles mogelijk en blijft alles bespeelbaar."

"Het komt er nu vooral op aan om enkele dagen rust te nemen en dan op oefenstage in Marbella de batterijen opnieuw op te laden. Afhankelijk wat de mercato ons zal brengen, zowel qua inkomende als uitgaande transfers, moeten we daar hard blijven werken en daar de basis leggen voor de tweede ronde en de play-offs. Echt waar, ik blijf volop in onze kansen geloven.”

Over zijn eigen prestatie hield Meunier zich eerder op de vlakte: “Ik kan niet ontevreden zijn over mijn wedstrijd van vandaag maar ik ben dan ook nauwelijks onder druk komen te staan. Dat ik opnieuw als rechtsachter aan de aftrap kom, is de keuze van de coach. Maar als ik op die positie een vaste basisplaats kan afdwingen, dan wil ik er wel vol voor gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties