Garrido: "We willen een kampioensploeg maken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 50 reacties
Garrido: "We willen een kampioensploeg maken"
Foto: © SC

Club-coach Garrido is in aanloop naar de derby tegen Cercle tevreden met de nieuwe spelers: "Hun integratie is erg vlot verlopen. Ze geven blijk van ambitie en verhogen het niveau. Club Brugge is een grote club, nu willen wij ook een groot team zijn."

Sander De Graeve in Brugge

Garrido kijkt vooral naar zijn eigen team: “Ik focus me op de tactiek en voorbereiding van mijn team. Of het nu tegen Cercle is of een andere ploeg, dat maakt niet uit. Ik wil gewoon in elke wedstrijd de drie punten halen.”

Ook aan de verloren bekerwedstrijd tegen Cercle denkt Garrido niet meer: “Elke wedstrijd is anders, je hebt altijd geschiedenis in voetbal. De spelers houden zich daar best niet mee bezig, het hier en nu telt. Nu ken ik wel de spelers en de club beter als toen.”

Hij is tevreden over de versterkingen: “Het geeft blijk van ambitie van het bestuur, het zijn versterkingen en geven me meer mogelijkheden. Dit is een goed signaal van het bestuur. We willen een kampioensploeg bouwen.”

Dat Eidür Gudjohnsen start zondag wil de coach nog niet kwijt: “Ik ga de spelers zelf misschien maar op zondag laten weten wie speelt en wie niet. Eidür is echt een fantastische speler, hij is alleszins klaar om in de ploeg te staan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties