Barcelona zet het recht en ontmoet Real in halve finale

Fabian Morren
| 5 reacties

De Spaanse beker krijgt haar gedroomde halve finale. Barcelona plaatste zich ten koste van Malaga en ontmoet in de volgende ronde Real Madrid.

Barcelona had op het veld van Malaga veel werk voor de boeg. In de heenwedstrijd in Camp Nou werd het immers 2-2. Barça moest dus absoluut scoren.

Al na acht minuten zorgde Pedro voor de 0-1, maar Malaga stelde snel gelijk langs Sanchez. Kort na rust bracht Piqué de bezoekers weer op voorsprong, maar opnieuw kwam de thuisploeg langszij, ditmaal via Santa Cruz.

Verlengingen kwamen er echter niet, want in vijf minuten tijd telde Barcelona zijn tegenstander definitief uit. Dankzij goals van Iniesta en Messi werd het 2-4. In de halve finale wacht aartsrivaal Real Madrid.