Allijns: "Zomervoetbal het overwegen waard"

Allijns: "Zomervoetbal het overwegen waard"
Foto: © SC

Door de regenval kon Kortrijk - Cercle Brugge tot twee keer toe niet doorgaan. Ook een aantal competitiewedstrijden moesten onlangs worden afgelast wegens winterweer. Kortrijk-voorzitter Joseph Allijns wil zomervoetbal terug overwegen.

“Ik ben er zeker van dat ik niet de enige voorstander ben om van februari tot oktober te spelen. De Pro League moet dat thema bespreken. Ijs, sneeuw of regen: veel is er in ons land niet nodig om een veld onbespeelbaar te maken. Dat is vooral voor de supporters vervelend”, aldus Allijns in Het Laatste Nieuws.

“Wie oprecht begaan is met het product voetbal, moet durven toe te geven dat zomervoetbal het overwegen waard is. Je vermijdt slechte velden, gevaarlijke wegen en plotse afgelastingen”, besloot de voorzitter.

Ondertussen komt ook de wedstrijd van Kortrijk tegen KV Mechelen op losse schroeven te staan. “De grasmat is één modderpoel. We moeten hopen op beter weer, anders komt de wedstrijd tegen Mechelen ook in het gedrang”, zegt trainer Hein Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties