Serwy: "Wil iets bijbrengen aan Woluwe"

Serwy: "Wil iets bijbrengen aan Woluwe"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato kwam Jérémy Serwy van Zulte Waregem op huurbasis naar White Star Woluwe. De 22-jarige offensieve middenvelder krijgt vandaag mogelijk zijn eerste speelminuten op het veld van Eendracht Aalst.

Serwy zit alvast in de selectie van trainer Felice Mazzu. “Ik ben hier om iets bij te brengen aan Woluwe. Mijn eerste doel is mijn niveau terug te vinden. Ik wil spelen en zo een meerwaarde zijn voor de club. Uiteindelijk moeten we voor de titel gaan. Het wordt tijd om onze achterstand in te halen”, aldus Jérémy Serwy tegen Sudpresse.

Over Zulte Waregem en de overstap naar een tweedeklasser wist de jonge Luikenaar ook nog iets te zeggen: “Ik speelde niet meer bij Zulte Waregem door een gebrek aan vertrouwen van de coach. Daarna raakte ik geblesseerd en zo raakte mijn uitleenbeurt wat in de vergetelheid. Het ergerde me in het begin een beetje om in tweede klasse te gaan spelen, maar het is de beste manier om vooruit te raken. En het is maar een uitleenbeurt van zes maanden, het is dus aan mij om me te bewijzen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties