Reactie Vossen: "Niet tevreden met alleen PO 1"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Vossen: "Niet tevreden met alleen PO 1"
Foto: © SC

Jelle Vossen was zaterdagavond opnieuw beslissend voor Racing Genk. Met zijn twee doelpunten bezorgde hij zijn team de drie punten.

Robby Morren in Antwerpen

Bij de eerste goal kon Vossen zijn voet sneller tegen het leer zetten dan verdediger Brillant. "Ik kon nog net een tikje tegen de bal geven, net voldoende zodat Stijnen er niet bij kon." De tweede goal was een perfect uitgespeelde counter. "Ik kreeg een uitstekende pass van Barda en die goal scoorde ik eigenlijk puur op intuïtie."

"Het doet plezier om te scoren, zeker als het je ploeg de 3 punten oplevert. We moeten ook Laszlo bedanken want hij deed nog een hele goede redding. We hebben nog niet vaak de 3 punten kunnen meenemen uit Beerschot en dat is ons nu wel gelukt."

Play-off 1

Genk is mathematisch nog niet zeker van PO 1 maar niemand twijfelt er nog aan dat de Limburgers hun plaats in de topzes nu te pakken hebben. Toch benadrukt de aanvoerder dat de ambitie van Genk hoger reikt. "Nu mogen we onze plaats in de topzes normaal gezien niet meer uit handen geven maar met play-off 1 alleen zijn wij niet tevreden."

Stuttgart

Racing Genk is de enige Belgische club die Europees kon overwinteren. Donderdag speelt trekt het voor de heenwedstrijd van de  1/16e finale naar Stuttgart. "We kunnen nu zonder stress en met een goed gevoel die verplaatsing maken. Wij hebben niets te verliezen", besluit Vossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties