Kindermans: "Acheampong is een veelbelovende spits"

Christophe van den Boom
| 31 reacties
Kindermans: "Acheampong is een veelbelovende spits"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Op het prestigieuze toernooi van Viareggo gooien de Beloften van Anderlecht grote ogen. Een van de spelers is Frank Acheampong, die tijdens de winterstop een contract tekende bij Paars-Wit. Jean Kindermans, verantwoordelijke voor de jeugdopleiding van Anderlecht, is tevreden met de Ghanees

“Ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast ben door die jongen. Niet zozeer door zijn prestaties, want hij kampt met een fysieke achterstand, maar door zijn potentieel”, aldus Kindermans aan La Dernière Heure. “Het is een veelbelovende aanvaller.”

Ook Torino doet mee aan het tornooi en daar valt een speler in het bijzonder op. Nathan Kabasele wordt uitgeleend aan de Italianen en doet het goed. “Dat verbaast me niet, want men kent zijn potentieel. Het probleem komt vooral van zijn mentaliteit. Maar ik blijf ervan overtuigd dat we de juiste beslissing hebben genomen door hem te laten vertrekken. Dat staat hem toe om zijn instelling te veranderen en om zichzelf uit zijn comfortzone te halen”, besluit Kindermans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties