Jonge voetbalfan omgekomen tijdens Copa Libertadores

Thomas Eeckhout
| 4 reacties
Jonge voetbalfan omgekomen tijdens Copa Libertadores
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wedstrijd tussen Corinthians en San José in de Copa Libertadores is een veertienjarige voetbalfan omgekomen nadat een vuurpijl hem in het oog trof. De pijl zou afkomstig geweest zijn uit het Corinthiansvak.

De wedstrijd tussen Corinthians en San José in de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse Champions League, is opgeschrikt door een drama. Kevin Beltran, een veertienjarige supporter van San José, stierf er nadat hij tijdens de wedstrijd getroffen werd door een vuurpijl. De vuurpijl doorboorde het oog de schedel van de Boliviaanse tiener. Volgens getuigen was de vuurpijl afkomstig uit het Corinthiansvak. 

Het drama gebeurde net nadat Corinthians op voorsprong gekomen was. Na de wedstrijd - die op 1-1 eindigde - was de verslagenheid groot bij de thuisfans, die in tranen het stadion verlieten toen ze het nieuws hoorden. De politie arresteerde een twaalftal Braziliaanse supporters. Volgens de Braziliaanse media riskeert Corinthians de uitsluiting uit het toernooi als blijkt dat de vuurpijl wel degelijk uit het bezoekersvak kwam. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties