Reactie Coulibaly: "Beloofde dat ik rustig zou blijven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Coulibaly: "Beloofde dat ik rustig zou blijven"
Foto: © SC

Elimane Coulibaly komt weinig in actie sinds hij in de winterstop terug aansloot bij AA Gent. De spits was erg tevreden dat hij mocht invallen en hij zette Mboyo met een perfecte pass op weg naar de 2-0.

Sander De Graeve in Gent

"Ik ben erg blij voor Ilombé en hij voor mij. Hij was één van de spelers die me echt terug bij Gent wou", aldus Coulibaly die met een grote smile het veld opliep. "De steun die ik van supporters en spelers kreeg bij mijn invalbeurt is fenomenaal, echt fantastisch. Dan heb ik nog het geluk dat ik die assist kan geven. Voor deze momenten werk ik hard op training."

Onder Fernandez krijgt de spits weinig kansen. "Ik had dat wel verwacht. Ik wist dat het met de nieuwe coach moeilijk zou zijn. Het is wel een sympathieke gast, hij feliciteerde me ook meteen na de match. Het is wel een moeilijke situatie die me erg veel pijn doet. Ik ben de enige van de nieuwkomers die niet speelt."

Toch roert Coulibaly zich niet: "Ik heb bepaalde mensen binnen de club beloofd dat ik me rustig zou houden. Het is iets wat me drie, vier jaar geleden niet gelukt was denk ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties