Gaat OHL voor een nieuwe eindeseizoensspurt?

Jens Van der Borght
| 1 reacties
Gaat OHL voor een nieuwe eindeseizoensspurt?
Foto: © SC

Ronny Van Geneugden is ondertussen drie jaar de hoofdtrainer van OH Leuven. Tot nu toe liet hij zijn team elk jaar een eindeseizoensspurt trekken.

In zijn eerste jaar bij OHL zag het er naar uit dat Van Geneugden met zijn team play-offs in tweede klasse moest spelen om promotie naar eerste klasse af te dwingen. OH Leuven won echter op het einde van het seizoen match na match, waardoor het autoritair leider Lommel United alsong inhaalde.

In het eerste seizoen in de Jupiler Pro League speelden de Leuvenaars rustig mee in de middenmoot. Uiteindelijk eindigde het als 14e met negen punten voorsprong op eerste achtervolger Westerlo. In PO II speelden de mannen van Van Geneugden weer een geweldig seizoenseinde. Ze moesten met een punt verschil uiteindelijk de eerste plaats in hun poule laten voor Cercle Brugge.

Dit seizoen zette OHL een reeks neer van elf wedstrijden zonder overwinning. De laatste weken speelt het team van Van Geneugden weer op een goed niveau. Met een 7 op 12 lijkt OH Leuven klaar voor PO II.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties