Vermaelen weer gelinkt aan Barcelona

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Vermaelen weer gelinkt aan Barcelona
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Vermaelen wordt al maanden gelinkt aan een overstap naar FC Barcelona. Onze landgenoot doet flink zijn best de geruchten te temperen, maar de Engelse tabloids blijven ze maar oprakelen, zo ook nu weer The Sun.

Volgens The Sun moet Thomas Vermaelen in Camp Nou Carles Puyol of Eric Abidal vervangen. Onze landgenoot krijgt bij zijn huidige club Arsenal momenteel heel wat kritiek te verwerken want hij lag al vaak aan de basis van fatale tegentreffers bij The Gunners dit seizoen.

The Sun publiceert vandaag dat FC Barcelona gecharmeerd blijft door de Rode Duivel. Vorig seizoen maakte Vermaelen wél indruk in de Premier League. Het minder presteren dit seizoen ligt volgens Arsène Wenger aan de toegenomen druk sinds hij kapitein is van het elftal. De Fransman zou er overigens over nadenken om Vermaelen van de band te ontdoen en te geven aan Jack Wilshere. Wenger zou volgens The Daily Mail sowieso niet tevreden zijn over zijn centraal duo Mertesacker-Vermaelen en zijn scouts de opdracht hebben gegeven op zoek te gaan naar nieuwe centrale verdedigers.

FC Barcelona zou volgens de Engelse tabloid overwegen een bod uit te brengen van 17,5 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties