Reactie Rednic: "Spelers feliciteren voor sterke partij"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Rednic: "Spelers feliciteren voor sterke partij"
Foto: © SC

Mircea Rednic was na de wedstrijd opgetogen met de drie punten en de goede prestatie van zijn team. De Rouches hielden de nul en scoorden zelf vier doelpunten. Over de rode kaart van Van Damme was de coach minder te spreken.

“Ik ben blij na deze zeer goede wedstrijd. We hebben de nul gehouden en konden zelf vier keer scoren. Ik moet mijn spelers feliciteren met hun sterke wedstrijd die ze hebben gespeeld. We hebben vandaag getoond dat we een goed team hebben en dat we oplossingen achter de hand hebben als er iemand uitvalt”, begint de Roemeense oefenmeester.

Er werd vooraf gesuggereerd dat Van Damme graag zijn tiende gele kaart zou willen pakken, zodat hij met een zo goed als schone lei aan de play-offs zou kunnen beginnen. Maar Rednic is duidelijk over de rode kaart.  “Ik heb Jelle absoluut niet gevraagd om te gaan voor een gele kaart tijdens deze wedstrijd. Het is jammer dat hij rood kreeg,  zeker met de play-offs in het vooruitzicht.”

Van Damme moet nu mogelijk veel langer brommen dan twee speeldagen. De kans is groot dat Standard de play-offs moet aanvatten zonder zijn kapitein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties