Reactie Van Meir: "Nu volgt er wel een feestje"

Fabian Morren
| 5 reacties
Van Meir: "Nu volgt er wel een feestje"
Foto: © SC

Lierse is zeker van nog een seizoen in de Jupiler Pro League. "Dit is een hele grote opluchting", vertelt assistent-coach Eric Van Meir, die enkele weken geleden weer bij de technische staf werd gehaald.

"Twee weken geleden voor Beerschot gaf niemand nog een cent voor ons", vertelt Van Meir. "Twee wedstrijden verder zijn we gered. Zo snel kan het gaan."

"De ploeg moest winnen, maar we hebben ons nooit ongerust gemaakt. We weten dat we niet dominant kunnen spelen en het moeten hebben van een goede organisatie. Bovendien hebben we onze spelwijze wat aangepast aan de tussenstand in Waasland-Beveren - Beerschot", zegt Van Meir.

"Voor het eerst in vijf jaar wint Lierse nog eens twee keer op rij", merkt de oefenmeester op. "Ik had het vooraf aan onze coach verteld, maar niet aan de spelers. Dat zou niet echt een motivatie zijn."

En nu kan Lierse gaan feesten. "Er was geen grote uitbundigheid in de kleedkamer. De voorzitter kwam al zeggen dat het seizoen nog niet over is en we ook in play-off II nog wedstrijden willen winnen. Maar er zal vanavond wel een feestje zijn, ja." (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties