OHL wil play-off II winnen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
OHL wil play-off II winnen
Foto: © SC

OHL startte goed aan het seizoen en stond een tijdje in de top-zes. Vooral onder impuls van Ibou, die toen aan de lopende band scoorde. Na de winterstop viel de ploeg wat terug, maar voorzitter Jan Callewaert is toch ambitieus.

“We mogen poulewinst ambiëren”, aldus Callewaert aan Het Laatste Nieuws. “Tegen KV Mechelen, Charleroi en Waasland-Beveren haalden we dit seizoen 15 op 18.”

Callewaert wil vooral de fans iets teruggeven. “Wij moeten vooral onze fans tonen dat de beleving in de groep nog aanwezig is. Zoals vorig seizoen, toen we na enkele hartverwarmende wedstrijden tweede eindigden achter Cercle Brugge in onze play-off-poule.”

De voorzitter hoopt ook het budget volgend seizoen te verhogen. “Ik wil het budget van 8,8 naar 9 miljoen laten groeien. In deze periode van crisis is dat niet evident. Begin vorig seizoen zag ik er velen grijnzen toen ik zei dat we een budget van 8,5 miljoen zouden rondkrijgen. Wel, het werd 8,8 miljoen en bovendien sloten we het werkjaar af met 600.000 euro winst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties