Beerschot: "Spelers naar B-kern is kwakkel"

Beerschot: "Spelers naar B-kern is kwakkel"
Foto: © SC

Beerschot heeft gereageerd op een bericht dat deze morgen in de krant stond. Dat er vier spelers van de club naar de B-kern zijn verwezen is volgens Beerschot absoluut niet waar. Dat meldt de club op haar website.

Eerder op de dag gaven we hier op basis van informatie uit de krant mee dat Beerschot Wim De Decker, Hernan Losada, Marvin Ogunjimi en Benito Raman uit de ploeg zouden zijn gezet door voorzitter Patrick Vanoppen, omdat hij vond dat deze spelers het niet te nauw namen met hun persoonlijk trainingsprogramma.

“De club is van mening dat die informatie totaal van de pot gerukt is. Het krantenartikel bevat geen enkele kern van waardheid en is gebaseerde op speculaties”, aldus de club op haar website.

Beerschot betreurt dat er onjuiste en kwaadsprekende verslaggeving ten aanzien van de club is, maar zal zich blijven verzetten tegen pogingen om de club te gronde te richten.

Lees hieronder het hele bericht op de website van Beerschot:

Op dinsdag 26 maart verscheen in een Vlaamse krant het bericht dat vier spelers uit de A-kern (Wim De Decker, Hernan Losada, Marvin Ogunjimi en Benito Raman) "uit de ploeg" werden gezet door voorzitter/managing director Patrick Vanoppen. De Beerschot-voorzitter zou volgens de krant furieus geweest zijn omdat -zo luidt het- "enkele spelers het niet erg nauw namen met hun persoonlijk trainingsprogramma".

De club is van mening dat bovengenoemd bericht totaal van de pot gerukt is. Het krantenartikel bevat geen enkele kern van waarheid en is gebaseerd op speculaties. Binnen de club was iedereen dan ook verrast, aangezien er nooit contact is geweest met de journalist. 

De opeenvolging van onjuiste, kwaadsprekende verslaggeving ten aanzien van Beerschot en zijn voorzitter is werkelijk hallucinant. De club betreurt dit, maar zal zich blijven verzetten tegen pogingen om deze prachtige, traditierijke sportonderneming te gronde te richten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws