Interview "Vecht voor de club"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
"Vecht voor de club"
Foto: © SC

Onze nationale competitie gaat, met het begin van de play-offs, de laatste rechte lijn in. Vooral naar play-off I wordt met spanning uitgekeken. Club-coach Garrido popelt alvast om eraan te beginnen.

Sander De Graeve in Brugge

"Een competitie tussen de zes beste teams van het land, dat is toch fantastisch? Je voelt het in de club, iedereen is enthousiast en meer gefocust. Ons stadion zal volledig vol zitten en de spelers halen in zulke topwedstrijden hun hoogste niveau. Dit is ook een nieuwe kans voor ons", Garrido is duidelijk te vinden voor het play-off-systeem.

"De volgende weken moeten de spelers een extra inspanning doen. We moeten nog verbeteren, vooral in ons aanvallend spel. In die wedstrijden heb je ook een perfect verdedigend systeem nodig. We zijn op weg om naar onze 100%, het maximum van onze mogelijkheden, toe te groeien."

Sommigen zien in Club de grootste uitdager voor Anderlecht. "Dat komt door traditie. Club wordt altijd gezien als een belager van Anderlecht, maar ik kijk niet naar de geschiedenis. We staan vierde met minder punten dan de derde, tweede en eerste, dat is de realiteit. Ik verwacht dat de spelers vechten voor de club en de supporters trots maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties