Reactie Destorme: "Geen reden tot paniek"

Destorme: "Geen reden tot paniek"
Foto: © SC

KV Mechelen haalde een scoreloos gelijkspel tegen Charleroi. Voor de ambitieuze jongens van Harm van Veldhoven niet genoeg, want Malinwa is één van de ploegen die resoluut nog wil meespelen voor de prijzen.

"We kunnen niet tevreden zijn vanavond. Als je de play-offs thuis opent, zou je moeten kunnen winnen", aldus David Destorme op de site van de club. "Scoren zat er gewoon niet in vandaag. We misten een aantal basisspelers en dan zijn de automatismen soms toch wat zoek. We probeerden in het begin dan ook om rustig op te bouwen en onze kans af te wachten. Het publiek zag dat niet zitten en verwachtte meer van ons."

"In de tweede helft liep het minder stroef, maar het is dan toch niet meer gelukt om die treffer te maken. Ondanks de nul-nul in eigen huis is er absoluut nog geen reden om te panikeren. Er kan nog veel gebeuren in de resterende wedstrijden. Of play-off II wel genoeg leeft in de groep? Iedereen is gemotiveerd om er iets van te maken en we kunnen niemand iets verwijten vandaag. We blijven ons werk doen en proberen volgende week de drie punten te pakken in Beveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties