Colpaert: "Onze ambitie is top drie"

Conrad Grayson
| 35 reacties
Colpaert: "Onze ambitie is top drie"
Foto: © SC

Zulte Waregem gaat morgenavond op bezoek bij Racing Genk voor de tweede speeldag van play-off I. De West- Vlamingen kunnen revanche nemen voor de eerste nederlaag die hen toegediend werd op de vijfde speeldag van de reguliere competitie.

Steve Colpaert gelooft dat het een moeilijke wedstrijd zal worden, omdat ze nog niet in Genk hebben gewonnen. Genk heeft ook vertrouwen geput uit de overwinning in Anderlecht, maar Zulte Waregem kan dan weer teren op een sterke uitreputatie dit seizoen.

“We willen morgen zeker onze tweede plek verdedigen. Het gelijkspel tegen Lokeren heeft niks aan ons vertrouwen veranderd. We gaan zeker voor de overwinning, zoals elke week. Europees voetbal blijft onze doelstelling”, zei Zulte Waregem-speler Steve Colpaert aan Het Nieuwsblad.

“Onze ambitie is top drie”

Colpaert zal al heel blij zijn met een punt morgenavond, ondanks het gelijkspel tegen Sporting Lokeren vorige week in eigen huis.

“Ik vind trouwens dat we met het gelijkspel tegen Lokeren een goede zaak hebben gedaan. Topploegen zoals Anderlecht en Club Brugge hebben steken laten vallen. Zij zijn het die kampioen willen spelen. Onze ambitie is top drie.”

Jelle Vossen zal volgens Colpaert opnieuw de man zijn om in de gaten te houden, aangezien de aanvaller van Genk tegen Anderlecht alweer liet zien dat hij een speler is die makkelijk scoort.

"Hij kan een hele match onzichtbaar zijn maar toch scoren. Het is een speler die maar een halve kans nodig heeft en een belangrijke pion voor Genk”, aldus Colpaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties