Reactie Copa: "Ik ben niet boos op de scheidsrechter"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Copa: "Ik ben niet boos op de scheidsrechter"
Foto: © SC

Het kantelmoment tijdens de wedstrijd tussen Lokeren en Club Brugge was de felbesproken strafschop die Boucaut kort na de pauze floot. Copa raakte Lestienne niet aan maar toch ging de bal op de stip. Na de wedstrijd was de doelman van Lokeren niet boos. "We moeten die beslissing aanvaa

Robby Morren in Lokeren

"Ik kan er niet zoveel over zeggen", begon Copa zijn uitleg over de bewuste penaltyfase die er kwam bij een 1-2 stand. "Het was een kantelpunt maar we moeten de beslissing van de scheidsrechter aanvaarden. Waarom zou ik me boos moeten maken op de ref?"

"Lestienne heeft zich verontschuldigd"

Toch was de doelman zeker dat het geen strafschop was. "Ik weet 100% zeker dat ik hem niet raakte. Lokeren is een kleine club en het is makkelijker om een elfmeter tegen ons te fluiten dan tegen Club Brugge." Na de partij sprak de Lokeren-goalie nog met Lestienne. "Hij heeft zich verontschuldigd."

Vierde plaats

Met 1 op 6 heeft Lokeren een valse start genomen maar Copa wil de strijdbijl nog niet begraven. "We wilden graag starten met 4 op 6. We waren nochtans goed begonnen tegen Club Brugge. Vorige week tegen Zulte Waregem kregen we zo ook al een penalty tegen. Ach, een scheidsrechter kan ook fouten maken", zuchtte de doelman.

"We moeten volgende week naar Genk gaan om daar iets te rapen. We zullen onze huid duur verkopen, in voetbal kan alles. Voor ons is die vierde plaats nog mogelijk, daar moeten we nu voor gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties