Reactie Sonck: "Het liep voor geen meter"

Conrad Grayson
| 0 reacties
Sonck: "Het liep voor geen meter"
Foto: © SC

Waasland-Beveren staat na een eerste thuiszege tegen KV Mechelen op een gedeelde tweede plaats in Groep B van play-off II. Wesley Sonck gaf na de wedstrijd toe dat het in de eerste helft niet goed was.

“Tactisch zat het wel goed, want ze kregen weinig kansen. Maar wij speelden thuis en dan moeten we meer initiatief tonen. Het liep voor geen meter. De ballen die vooruit werden gespeeld, kwamen zelden aan. Er werd heel weinig over de grond gespeeld en we schoven ook niet op”, aldus Sonck aan Sporza.

Waasland-Beveren speelde in de eerste helft uitermate zwak en kon bijna geen enkele kans bij elkaar voetballen. Toch wist het in de tweede helft uit een heel ander vaatje te tappen. Sonck scoorde de winnende treffer.

“De coach zei tijdens de rust dat we moesten durven voetballen en dat deden we dan ook in de tweede helft. Plots kregen we ook veel kansen."

"Je vraagt je dan af waarom we dat niet eerder deden, want we hebben niets te verliezen in play-off II. Uiteindelijk waren we nog de betere ploeg met de beste kansen denk ik.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties