Reactie Van Damme: "Anderlecht blijer dan wij met gelijkspel"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Van Damme: "Anderlecht blijer dan wij met gelijkspel"
Foto: © SC

Jelle Van Damme weet dat er voor Standard meer in zat dan een gelijkspel tegen Anderlecht. De aanvoerder is tevreden met de 4 op 6 waarmee Standard aan play-off I begint.

Robby Morren in Luik

Standard verzamelde de meeste mogelijkheden in een al bij al teleurstellende topper. Jelle Van Damme weet dat de Rouches de drie punten thuis hadden kunnen houden tegen de competitieleider.

"Tijdens de eerste helft zijn we te diep op de eigen helft teruggezakt, in de tweede helft gingen we hoger spelen en kwamen we tot kansen. In de laatste twintig minuten hebben we gedrukt en waren er verschillende mogelijkheden. We hebben geprobeerd en we hadden kunnen winnen maar jammer genoeg hebben we niet gescoord."

"Het belangrijkste is om geen tegengoal te pakken en daar zijn we in geslaagd. Daarna moet je proberen te scoren. Op zich hebben we geen slechte wedstrijd gespeeld, we waren er dichtbij en ik denk dat Anderlecht blijer is met een punt dan wij."

Acht finales

Met 4 op 6 kan Standard spreken van een geslaagd begin in de play-offs. "Dat is een mooi. Er zijn nu nog acht finales te gaan en elke wedstrijd is moeilijk. Het gaat heel snel in de play-offs als je wint maar ook als je verliest, drie punten is veel in deze competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties