Been: "Niet veel nodig om niveau terug te vinden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
Been: "Niet veel nodig om niveau terug te vinden"
Foto: © SC

KRC Genk ontvangt zaterdag Lokeren. De Limburgers zijn play-off I goed gestart met vier op zes. Toch hoopt Mario Been dat zijn ploeg nu ook goed voetbal kan brengen.

Op de eerste speeldag van play-off I zorgde KRC Genk meteen voor een verrassing van formaat door leider Anderlecht in eigen huis te kloppen. Vorig weekend deelden de Limburgers de punten dan weer met Zulte Waregem. “We hebben onze start niet gemist”, aldus de Nederlandse coach op de website van de club. “Ons voetbal was niet goed en toch hebben we niet verloren tegen de nummers één en twee uit de stand. Ik hou er mij aan vast dat het spel enkel beter kan worden. Ik heb de indruk dat we niet veel nodig hebben om onze oude niveau terug te vinden.”

“Het is nu belangrijk om de drie punten thuis te houden”, gaat Been verder. “Maar niet enkel het resultaat is heilig. Ook aan de manier waarop moeten we aandacht besteden. We hebben de kwaliteiten om vrijuit te voetballen.”

De Rotterdammer beseft dat Lokeren geen hapklare brok zal worden. “Er zijn nu geen gemakkelijke wedstrijden meer. Alle ploegen zijn min of meer aan elkaar gewaagd. Lokeren mist met Ayanda Patosi een sterkhouder maar dat wordt dan weer opgevangen door de kwaliteiten van Hamdi Harbaoui en Ivan Leko. Maar van de andere kant: ik kijk alleen naar mijn ploeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties