Ouders Lestienne: "Max stond ooit bij de slager voor brood"

Ouders Lestienne: "Max stond ooit bij de slager voor brood"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Maxime Lestienne is helemaal ontbolsterd bij Club Brugge. De nog altijd maar 20-jarige flankspeler heeft veel te danken aan zijn ouders. Zij gaven hem richting en houden hem ook nu nog heel kort.

 "Zonder onze aanpak had hij het nooit gemaakt als prof", vertellen zijn ouders in HLN. "Gelukkig dat we altijd samen aan één zeel getrokken hebben. En hij heeft het zelf ook graag dat er streng op hem wordt toegezien. Daarom dat hij gek was op Daum. Nu nog verplichten wij hem om om 23u thuis te zijn, de dag voor de match, maar ook in de week."

"En we wachten hem op, hé. Dat hij afgelopen maandag gespot werd in een discotheek om 5u 's morgens? Voor het eerst in lange tijd hadden ze eens drie dagen vrij. Laat het ons een cadeautje noemen voor zijn goede match op Lokeren. Voetballers moeten al zoveel geneugten des levens opofferen dat een decompressie wel eens moet kunnen."

"Kijk, hij is echt een goede jongen, alleen is hij wat beïnvloedbaar", aldus zijn moeder. "Gedesoriënteerd ook bij momenten. Ongelooflijk hoe snel hij vergeet." "Ooit stond hij een halfuur aan te schuiven voor een brood. Om dan tot de conclusie te komen dat hij bij de slager stond. Typisch Max", lacht zijn vader Fabian.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties