Interview Van den Brom: "Mijn probleem niet dat Armenteros ontevreden is"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 69 reacties
Van den Brom: "Mijn probleem niet dat Armenteros ontevreden is"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Donderdag spuide Samuel Armenteros zijn ontevredenheid rond zijn status als bankzitter op Twitter. Anderlecht verwees de spits prompt naar de B-kern. "Maar dit is geen definitieve terugzetting", verduidelijkt trainer John van den Brom.

Cédric De Volder in Anderlecht

Samuel Armenteros werd tijdens de wintermercato overgenomen van het Nederlandse Heracles. De Cubaanse aanvaller met Zweedse roots werd gehaald met het oog op volgend seizoen. Hij zou een eventueel vertrek van Dieumerci Mbokani moeten opvangen. Toch zit Armenteros meer op de bank dan hem lief is. Op Twitter liet hij verstaan “dat de voetbalwereld niet eerlijk is”. Een duidelijke sneer richting Anderlecht-trainer van den Brom.

“Als Samuel niet tevreden is, is dat zijn probleem”, aldus een kordate van den Brom. “Maar als er iets op zijn lever ligt, moet hij het mij komen vertellen. Zo’n zaken op sociale media als Twitter publiceren is in mijn ogen geen optie. Ik spreek er hem zeker nog over aan.”

"Als er iets op zijn lever ligt, moet hij het mij komen vertellen. Zo'n zaken op Twitter publiceren is in mijn ogen geen optie"

Ondertussen traint de aanvaller mee met de B-kern van paars-wit. Al is dat volgens de Nederlandse oefenmeester niet enkel te wijten aan het Twitter-incident. “Samuel komt net terug uit blessure en heeft nu vooral matchritme nodig. Bovendien hadden de jongens donderdag een vrije dag. Dan is het toch normaal dat hij meetraint met de beloften met het oog op de wedstrijd van vrijdag (gisteren, nvdr.)?”

“Bovendien zijn er met Club Brugge, Lokeren en Zulte Waregem drie wedstrijden gepland de komende week”, besluit de Anderlecht-coach. “Ik denk dat het niet opportuun is om nu veel te gaan veranderen. Bovendien heb ik met Dieumerci Mbokani, Tom De Sutter, Matias Suarez en Gohi Bi Cyriac volgende keuzemogelijkheid in de spits.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties