Reactie Jorgensen: "Belangrijke zege gezien situatie"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Jorgensen: "Belangrijke zege gezien situatie"
Foto: © SC

Juan Carlos Garrido ging in de Cristal Arena opnieuw met zijn pionnen schuiven. Deze keer draaide het goed uit en blauw-zwart ging winnen in Genk. "We hebben simpel gespeeld en net dat is soms moeilijk", aldus Jesper Jorgensen.

Blauw-zwart begon met een onuitgegeven driehoek op het middenveld aan de partij. Maar de keuze van Garrido voor Jesper Jorgensen, Vadis Odjidja en Enoch Kofi Adu draaide wonderwel uit en Club won in Limburg.

“Ik ben blij met het feit dat we nog eens konden aanknopen met een zege”, aldus Jorgensen in Het Nieuwsblad. "Het is een belangrijk zege als je weet in welke situatie we momenteel zitten. We hebben zeker onze mooiste wedstrijd niet gespeeld maar dat is nu niet van belang. Het team speelde simpel en dat is soms moeilijk.”

Jorgensen was vorig seizoen nog een absolute sterkhouder op het Gentse middenveld. Dit seizoen zit hij in West-Vlaanderen echter meer op de bank dan hem lief is. “Het is nochtans niet zo dat ik vaak geblesseerd ben”, reageert de Deen met een kwinkslag. “De coach maakt nu eenmaal andere keuzes. Maar ik ben steeds hard blijven werken en ik ben blij dat het eindelijk iets oplevert.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties