Reactie Vossen: "Tonen dat we kunnen rechtveren"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Vossen: "Tonen dat we kunnen rechtveren"
Foto: © SC

De ontgoocheling was groot in het Genkse kamp na de nederlaag tegen Club Brugge. De Limburgers konden nu twee wedstrijden op rij niet scoren en kwamen elke play-off I-wedstrijd op achterstand. "We kunnen niemand iets verwijten", zegt Jelle Vossen.

Door Robby Morren

"De ontgoocheling overheerst. We hadden genoeg kansen om te scoren maar de bal wilde er niet in. Club was gewoon efficiënter dan wij. We kunnen niemand iets verwijten", vindt de aanvoerder.

Genk kwam nu al zeven keer op rij op achterstand. "Het is inderdaad spijtig dat we altijd op achterstand komen. Wij krijgen de betere mogelijkheden maar de doelpunten ontbreken."

Kritiek

Vossen vindt dat zijn team in het verleden te hard is aangepakt. "We hebben goed gevoetbald, net als tegen Standard maar het levert geen punten op. We hebben nooit geklaagd toen we toch punten pakten met minder goed voetbal. Ik vind wel dat wij op die momenten te veel kritiek hebben gekregen."

"Het is kwestie van de kopjes nu kort bij elkaar te houden en ons goed voor te bereiden op de volgende matchen. We moeten laten zien dat wij kunnen rechtveren en aanknopen met een overwinning", besluit de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties