Juhasz steunt andersvalide volleybalspeelsters

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Juhasz steunt andersvalide volleybalspeelsters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roland Juhasz gaat de Hongaarse vrouwenvolleybalploeg voor andersvaliden financieel steunen. Eerder zette de verdediger ook al een project rond een plaatselijk weeshuis in de kijker.

Juhasz speelt momenteel op uitleenbasis voor het Hongaarse Videoton. De verdediger ontvangt nog steeds een maandelijks loon van RSC Anderlecht. De winstpremies die hij in Hongarije verdient, spaart hij op om goede doelen te steunen.

La Dernière Heure meldt dat Juhasz het nationale vrouwenvolleybalteam voor andersvaliden in Hongarije financieel gaat ondersteunen. Op die manier kunnen de dames zich optimaal voorbereiden op het Europees kampioenschap in Polen. Het gaat om een bedrag van om en bij de 1200 euro. “We moeten veel opofferen om onze sport op topniveau te beoefenen”, aldus één van de speelsters. “Het doet dan ook goed dat iemand als Juhasz ons financiële ondersteuning biedt.”

Eerder zette de verdediger samen met RSC Anderlecht een project op poten om een weeshuis in Hongarije te ondersteunen. Onder andere de inkomsten van de twee eerste thuiswedstrijden van play-off I gingen op die manier naar Hongarije.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties