Reactie Leye en Berrier leggen het bij

Frank Deckers
| 15 reacties
Leye en Berrier leggen het bij
Foto: © SC

Bij Zulte Waregem doen ze er alles aan om de plooien glad te strijken. Deze middag hebben Leye en Dury nog eens benadrukt dat er niets aan de hand is. De spits excuseerde zich ook voor zijn gedrag.

"Ik bied de supporters mijn verontschuldigingen aan omtrent wat gisteren is gebeurd tussen Franck en mij”, liet Mbaye Leye weten in een persbericht. “Ik had nooit op dergelijke manier mogen reageren. Ik heb mijn excuses aangeboden aan de volledige groep, de technische staf en Franck. Het voorval is volledig uitgepraat, intern besproken en gesloten. De drie laatste wedstrijden zijn het belangrijkste. We beseffen dat we aan een uniek seizoen bezig zijn en gaan voluit tot het einde. Iedereen is gefocust op die drie laatste finales."

Dury heeft geprobeerd om zijn twee sterspelers het te laten bijleggen. "Ik had deze morgen een goed gesprek met Franck en Mbaye”, aldus de hoofdtrainer. “De plooien zijn gladgestreken. Ook de groep heeft goed gereageerd op de verliesmatch en we gaan er vol tegenaan. Het was een partij die bol stond van de emoties. Het onterecht afgekeurde doelpunt van Malanda heeft de wedstrijd mee bepaald, maar we moeten ook naar onszelf kijken. Ik stel vast dat bij iedereen de ontgoocheling al heeft plaatsgemaakt voor zelfreflectie. We zullen er opnieuw staan voor de resterende wedstrijden, te beginnen tegen Lokeren."

Essevee wil met de foto nog eens benadrukken dat de goal van Malanda wel degelijk binnen was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties