Reactie Biglia: "Dankzij de fans voelden we ons altijd met twaalf"

Biglia: "Dankzij de fans voelden we ons altijd met twaalf"
Foto: © SC

Met een nieuwe frisse haardos begon Lucas Biglia aan de wedstrijd. De kapitein kon achteraf niet anders dan tevreden zijn en gaf ook een pluim aan Van den Brom: "Hij heeft sterk ingegrepen."

Biglia voelde zich in zijn sas en kon ook een pak hoger voetballen dan normaal. De Argentijn moest de bal achteraan immers niet gaan ophalen. "De coach had een goede organisatie neergezet. We moesten ook hoog druk gaan zetten op de verdedigers van Standard. Na de rust greep de coach goed in. Mati (Suarez) had in de eerste helft veel te veel defensief werk moeten opknappen. Door hem naar links te halen en Praet centraal te zetten ging het beter. Dat was de sleutel", aldus Biglia.

"Gillet heeft er elke dag wel vijftig getrapt"

"We zijn het veld opgekomen om te winnen, voor niets anders", vervolgde hij. "En door de supporters voelden we ons de hele tijd ook met een man meer op het veld. Die actie van woensdag heeft daar echter niets mee te maken. We wilden winnen voor alle supporters. Voor hen is het de laatste weken ook moeilijk geweest. Nu volgen er nog drie heel belangrijke matchen waarin we dit niveau moeten doortrekken."

Biglia zag ook dat Gillet eindelijk nog eens een penalty voor Anderlecht kon omzetten. "Ik had er vertrouwen in", lachte Biglia. "Hij heeft er heel de week op getraind. Ik zag hem er elke dag na de training wel vijftig nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties