Reactie Buyens panikeert niet: "Nog 9 punten te verdienen"

Fabian Morren
| 10 reacties
Buyens panikeert niet: "Nog 9 punten te verdienen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard lijkt af te haken in de titelstrijd na een nederlaag bij Anderlecht. De Rouches hebben vier punten achter op de leider en er zijn maar drie speeldagen meer. Yoni Buyens trekt zich echter op aan de play-offs.

"Het kan heel snel gaan in de play-offs, hé", zegt Buyens. "Er zijn nog negen punten te verdienen en we spelen nog tegen twee van onze rechtstreekse concurrenten (Club Brugge en RC Genk, red.)", aldus Buyens.

Het verschil tussen Anderlecht en Standard gisteren? "Wel, ze scoorden twee keer op een stilstaande fase.  Dat is echter geen thema in onze ploeg. Je kan op alle manieren doelpunten slikken. Het spijtig dat we die eerste goal pakten, want anders bleef het misschien toch iets meer een gesloten wedstrijd en konden wij misschien die eerste goal op stilstaande fase maken."

"Ik vond niet dat ze voor het overige echt grote kansen hadden. Anderlecht was zeker niet goed, maar wij waren zeker niet beter. Het had een gelijkspel kunnen zijn. Uiteraard is dat een teleurstelling", geeft de middenvelder toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties